Активности савета округа
Одржана 46. седница Савета Подунавског управног округа
26. септембар 2014. године

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 23. септембра 2014. године одржана је 46. редовна седница Савета Подунавског управног округа.
Савет Округа разматрао је Информацију о донетим  законима у области државне управе, проблеме у функционисању локалних самоуправа, као и Информацију о упису ученика у основне и средње школе на територији Подунавског управног округа.
Разматрајући наведене тачке Савет Подунавског управног округа донео је одговарајуће закључке.
Закључци су достављени Министарству државне управе и локалне самоуправе, локалним самоуправама на територији Подунавског управног округа и  надлежним  ресорним министарствима.
Седници је председавао Радослав Цокић, начелник Подунавског управног округа.
 
Одржана 45. седница Савета Подунавског управног округа
23. јул 2014. године

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 21. јула 2014. године одржана је 45. редовна седница Савета Подунавског управног округа.
Савет Округа разматрао је и усвојио Информацију о стању депонија на теритиорији локалних самоуправа Подунавског управног округа са проблематиком стратешког решавања комуналног отпада и Извештај о функционисању система одбране од града на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа.
Детаљније...
 
Заказана 41. седница Савета Подунавског управног округа
18.децембар 2013. године
У Смедереву у седишту Подунавског управног округа за 25. децембар 2013. године са почетком у 14. часова заказана је 41. Савета Подунавског управног округа.
 Поред Плана рада Савета Подунавског управног округа за 2014. годину, Савет Округа разматраће Извештај о стању безбедности и криминалитета на територији Подунавског управног округа у 2013. години, као и питање функционисања Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.
 
Одржана 40. седница Савета Подунавског управног округа
14. новембар 2013. године

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 13. новембра 2013. године одржана је 40. седница Савета Подунавског управног округа.
Савет Округа разматрао је Информацију о функционисању одбране од града на територији радарског центра „БУКУЉА“ у 2013. години, Информацију о стању депонија на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа са проблематиком стратешког решавања комуналног отпада, Информацију о изградњи азила за псе и мачке луталице на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа и Информацију о давању у закуп пољопопривредног земљишта на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа.
Усвајајући Информацију о функционисању одбране од града на територији радарског центра „БУКУЉА“ у 2013. години, Савет Округа закључио је:
Детаљније...
 
Донета одлука о расподели средстава прикупљених применом института опортунитета

3 октобар 2012. године
 

Савет Подунавског управног округа на седници од 2. октобра 2012 . године донео је Одлуку да се да се подрачуна буџета града Смедерева број 840-2610740-76 „уплаћена средства применом института опортунитета“ изврши пренос средстава у износу од 3.163.000,00 динара и то следећим хуманитарним организацијам и јавним установама:

Детаљније...
 
Одржана 36. седница Савета Подунавског управног округа
03.10.2012. године

У седишту Округа дана  2. октобра 2012. године одржана је 36. Савета Подунавског управног округа.
Савет Округа разматраo je  Информацију о току уписа ученика у основне и средње школе на територији Подунавског управног округа, Информацију о давању у закуп земљишта на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа, Информацију о току приватизације на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа, Извештај о функционисању система одбране од града на територији радарског центра „Букуља“ у 2012. години и питање расподеле средстава прикупљених применом института опортунитета сходно члану 236. Закона о кривичном поступку и о истима донео одговарајуће одлуке и закључке .
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 Следећа > Крај >>

Резултати 13 - 18 of 38
Created and powered by KONEKT d.o.o