Остале активности округа
Министарка Кори Удовички у посети Подунавском управном округу
poseta_kori_udovicki_10.jpg08. август 2014. године

Потпредседница Владе Србије и министарка Министарства државне управе и локалне самоуправе др Кори Удовички са сарадницима посетила је данас Подунавски управни округ где је  разговорала са Радославом Цокићем начелником Подунавског управног округа, градоначелницом града Смедерева др Јасном Аврамовић и челницима  општина Смедеревска Паланка и Велика Плана. Главна тема састанка  биле су законодавне активности министарства у наредном периоду.
Детаљније...
 
Извештај о прегледу рада Стручне службе Подунавског управног округа
20. новембар 2014. године

Након обиласка Подунавског управног округа од стране Ђорђа Степановића, вишег саветника Министарства државне управе и локалне самоуправе задуженог за координацију послова управних округа, који је извршен 5. новембра 2014. године, Округу је достављен Извештај о сагледавању рада Стручне службе  Подунавског управног округа.

У Извештају се констатује:

-да постоје адекватни смештајни услови и материјално техничка опремљеност за рад Стручне службе и окружних подручних јединица како у Смедереву, у седишту Округа тако и у општинама Смедеревска Паланка и Велика Плана;
Детаљније...
 
Седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
17. новембар 2014. године

Окружни штаб за ванредне ситуације Подунавског управног округа на седници од 14. новембра 2014. године разматрао Извештај о стању, спремности и припремама локалних самоуправа Подунавског управног округа за зимску сезону 2014/2015 године.

Разматрајући Извештај, Окружни штаб за ванредне ситуације констатовао  је

-Према извештајима представника локалних самоуправа са територије Подунавског управног округа, локалне самоуправе су предузеле све мере у погледу средстава, опреме људства и потребних агрегата за зимску сезону 2014/2015. године, те да предстојећу зимску сезону дочекују спремни.
Детаљније...
 
Састанак око предузимања превенитивних мера на спречавању уноса и преноса заразних болести
14. новембар 2014. године  

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 12. новембра 2014. године одржан је састанак око предузимања адекватних превенитивних мера на спречавању уноса и преноса заразних болести, укључујући и болест изазвану вирусом еболе.
Детаљније...
 
Одржан редован састанак начелника Подунавског управног управног округа са руководиоцима окружних подручних јединица у Округу
12 новембар 2014. године
У Смедереву, у седишту Округа дана 10. новембра 2014. године одржан је редован месечни састанак наачелника Подунавског управног управног округа са руководиоцима окружних подручних јединица у Подунавском управном округу.
Детаљније...
 
Седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа

11. март 2014. године
Окружни штаб за ванредне ситуације Подунавског управног округа на седници од 10. марта 2014. године разматрао је Извештај о реализацији активности на предузимању оперативних и превентивних мера одбране од поплава на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа у 2014. години, уз закључак да је неопходно  да локалне самоуправе у најкраћем могућем року ове активности и окончају.
Такође Окружни штаб је иницирао измену састава Окружног штаба обзиром да поједини чланови штаба нису више у могућности да врше функцију члана Штаба из различитих разлога.
Закључено је да се Извештај и предлог за измену састава Окружног штаба  достави Министарству унутрашњих послова-Сектор за ванредне ситуације

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 43 - 48 of 101
Created and powered by KONEKT d.o.o