Остале активности округа
Састанак око предузимања превенитивних мера на спречавању уноса и преноса заразних болести
14. новембар 2014. године  

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 12. новембра 2014. године одржан је састанак око предузимања адекватних превенитивних мера на спречавању уноса и преноса заразних болести, укључујући и болест изазвану вирусом еболе.
Детаљније...
 
Одржан редован састанак начелника Подунавског управног управног округа са руководиоцима окружних подручних јединица у Округу
12 новембар 2014. године
У Смедереву, у седишту Округа дана 10. новембра 2014. године одржан је редован месечни састанак наачелника Подунавског управног управног округа са руководиоцима окружних подручних јединица у Подунавском управном округу.
Детаљније...
 
Седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа

11. март 2014. године
Окружни штаб за ванредне ситуације Подунавског управног округа на седници од 10. марта 2014. године разматрао је Извештај о реализацији активности на предузимању оперативних и превентивних мера одбране од поплава на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа у 2014. години, уз закључак да је неопходно  да локалне самоуправе у најкраћем могућем року ове активности и окончају.
Такође Окружни штаб је иницирао измену састава Окружног штаба обзиром да поједини чланови штаба нису више у могућности да врше функцију члана Штаба из различитих разлога.
Закључено је да се Извештај и предлог за измену састава Окружног штаба  достави Министарству унутрашњих послова-Сектор за ванредне ситуације

 
Начелник Округа посетио Регионални центар за професионални развој запослених у образовању
17. децембар 2013 године
Moмир Рaдojкoвић, нaчeлник Пoдунaвскoг управног oкругa и Aлeксaндaр Ђoкић, нaчeлник Брaничeвскoг управног округа, пoсeтили су Рeгиoнaлни цeнтaр за професионални развој запослених у образовању. У рaзгoвoру сa мр Бoривojeм Jaнoшeвићeм, дирeктoрoм Цeнтрa, дoгoвoрили су динaмику aктивнoсти у циљу нaстaвкa и унaпрeђивaњa сaрaдњe Рeгиoнaлнoг цeнтрa сa шкoлaмa и прeдшкoлским устaнoвaмa кoje пoкривa Шкoлскa упрaвa Пoжaрeвaц. На првој наредној седници Савета Подунавског управног округа разматраће се и питање функционисања Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.
 
Присуство скупу у Виминацијуму
25. октобар  2013. године

Момир Радојковић, начелник Подунавског управног округа 24. октобра 2013. године присуствовао је скупу чији је циљ формирање радне групе која ће радити на стварању услова за упис локалитета на римском Лимесу у Србији на листу светске баштине UNESCO-a.

 
Одржана шеста редовна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
1. новембар 2013. године

У седишту Округа дана 30. октобра 2013. године одржана је шеста седница Окружног штаба за ванредне ситуације. Окружни штаб  разматрао је Извештај о стању спремности и припремама субјеката за наилазећи зимски период на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа и по извештају донео одговарајуће закључке. Окружни штаб је такође разматрао и више питања предвиђених Планом рада Штаба за 2013. годину и то: Анализу достигнутог нивоа
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 43 - 48 of 98
Created and powered by KONEKT d.o.o