Остале активности округа
Премијер предао кључеве нове производне хале "ПКЦ групе"

  predata_hala_pkc_16.jpgpredata_hala_pkc_42.jpg


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11. децембар 2014. године
Председник Владе Србије Александар Вучић предао је данас на свечаној церемонији у име града Смедерева кључеве нове хале "ПКЦ групи", у којој ће ова финска компанија обављати производњу. Халу површине око 20.000 квадратних метара саградио је град Смедерево сопственим средствима у рекордном року од мање од четири месеца.
Вучић се обилазећи халу захвалио радницима који су радили на изградњи и на поштовању рокова. Он је истакао да је испоштован рок да се хала изгради до 7. децембра 2014. године.

Детаљније...
 
Министарка Кори Удовички у посети Подунавском управном округу
poseta_kori_udovicki_10.jpg08. август 2014. године

Потпредседница Владе Србије и министарка Министарства државне управе и локалне самоуправе др Кори Удовички са сарадницима посетила је данас Подунавски управни округ где је  разговорала са Радославом Цокићем начелником Подунавског управног округа, градоначелницом града Смедерева др Јасном Аврамовић и челницима  општина Смедеревска Паланка и Велика Плана. Главна тема састанка  биле су законодавне активности министарства у наредном периоду.
Детаљније...
 
Извештај о прегледу рада Стручне службе Подунавског управног округа
20. новембар 2014. године

Након обиласка Подунавског управног округа од стране Ђорђа Степановића, вишег саветника Министарства државне управе и локалне самоуправе задуженог за координацију послова управних округа, који је извршен 5. новембра 2014. године, Округу је достављен Извештај о сагледавању рада Стручне службе  Подунавског управног округа.

У Извештају се констатује:

-да постоје адекватни смештајни услови и материјално техничка опремљеност за рад Стручне службе и окружних подручних јединица како у Смедереву, у седишту Округа тако и у општинама Смедеревска Паланка и Велика Плана;
Детаљније...
 
Седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
17. новембар 2014. године

Окружни штаб за ванредне ситуације Подунавског управног округа на седници од 14. новембра 2014. године разматрао Извештај о стању, спремности и припремама локалних самоуправа Подунавског управног округа за зимску сезону 2014/2015 године.

Разматрајући Извештај, Окружни штаб за ванредне ситуације констатовао  је

-Према извештајима представника локалних самоуправа са територије Подунавског управног округа, локалне самоуправе су предузеле све мере у погледу средстава, опреме људства и потребних агрегата за зимску сезону 2014/2015. године, те да предстојећу зимску сезону дочекују спремни.
Детаљније...
 
Састанак око предузимања превенитивних мера на спречавању уноса и преноса заразних болести
14. новембар 2014. године  

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 12. новембра 2014. године одржан је састанак око предузимања адекватних превенитивних мера на спречавању уноса и преноса заразних болести, укључујући и болест изазвану вирусом еболе.
Детаљније...
 
Одржан редован састанак начелника Подунавског управног управног округа са руководиоцима окружних подручних јединица у Округу
12 новембар 2014. године
У Смедереву, у седишту Округа дана 10. новембра 2014. године одржан је редован месечни састанак наачелника Подунавског управног управног округа са руководиоцима окружних подручних јединица у Подунавском управном округу.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 43 - 48 of 102
Created and powered by KONEKT d.o.o