Остале активности округа
Састанак око пописа пољопривреде 2012. године на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа
23. октобар 2012. године

Дана 22. октобра 2012. године у седишту Подунавског управног округа одржан је  састанак на тему спровођења пописа пољопривреде у 2012 години.
Састанку су поред Момира Радојковића, начелника Подунавског управног округа присуствовали Зоран Јанчић, помоћник директора Републичког завода за статистику, Драгана Марковић, начелник Одељења статистике пољпоривреде и шумарства, Никица Родин из Одељења за дисеминацију и односе са јавношћу, Драган Спасојевић, начелник Одељења статистике у Смедереву и регионални координатор, др Јасна Аврамовић, градоначелник града Смедерева, Милијана Новаковић, начелник Градске управе Смедерево, Мирјана Спасић, начелник општинске управе Велика Плана, Драган Милић и Драгослав Танасковић представници опшине Смедеревска Паланка, као и Биљана Николић,  директор Пољопривредно стручне саветодавне и службе у Смедереву.
Детаљније...
 
Посета представника Републичког комесаријата за избеглице Подунавском управном округу
09. октобар 2012 године

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа одржан је састанак представника Комесаријата за избеглице Републике Србије са представницима локалних самоуправа Подунавског управног округа на тему анализе стања потреба избеглица из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске ради инплементације Регионалног пројекта, као и стања потреба интерно расељених лица са Косова и Метохије у циљу реализације свих предстојећих активности у вези са стварањем и побољшањем услова за становање ових лица.
Састанку су присуствовали Свјетлана Оклобџија, координатор Комесаријата за Подунавски округ са сарадницима, председници Савета за миграције и општински повереници за избеглице локалних самоуправа Подунавског управног округа.  
 
Започео поступак израде Плана интегритета у Подунавском управном округу
26.април 2012. године
Доношењем Одлуке о изради и спровођењу Плана интегритета и именовањем чланова радне групе,  Подунавски управни округ Смедерево је почео са израдом свог Плана интегритета.
Рок за израду Плана интегритета је 31.12.2012. године.
Детаљније...
 
Одржана седница Окружног штаба за ванредне ситуације
6. фебруар 2012. године

Окружни штаб за ванредне ситуације Подунавског управног округа на седници од 06. фебруара 2012. године, а поводом доношења Одлуке о проглашењу ванредене ситуације на територији Републике Србије због наступања ванредног догађаја - велике количине снега који је пао и ниске температуре таквог обима и интензитета што за последицу има опасност по становништво донео је следеће
Детаљније...
 
Одржана прва радна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
04. јануар 2012. године

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 28. децембра 2011. године одржана је прва радна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа.
На седници  је усвојен План рада Окружног штаба за за 2012. годину и разматрано више тачака предвиђених Планом рада Окружног штаба за 2011. годину.
Детаљније...
 
Присуство отварању нове бензинске пумпе „ЛУКОИЛ“ у Михаловцу

 23.10. 2009

Начелник Подунавског упраавног округа, Момир Радојковић је 23. октобра 2009. године присуствовао отварању нове бензинске пумпе Михаиловац 2 на аутопуту Београд-Ниш. Бензинску пумпу отворио генерални директор Компаније „ЛУКОИЛ БЕОПЕТРОЛ“,  Александар Панфилов.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 55 - 60 of 103
Created and powered by KONEKT d.o.o