Остале активности округа
Посета Регионалној развојној агенцији „БРАНИЧЕВО – ПОДУНАВЉЕ“

23. 10. 2009

Начелник Подунавског упраавног округа Момир Радојковић је 23. октобра 2009. године у Пожаревцу присуствовао посети делегације амбасадора Шпаније и Белгије на челу са Шефом Делегације Европске комисије у Републици Србији.
Посету је организовала Амбасаде Шпаније.
Делегација је посетила Регионалну развојну агенцију „Браничево-Подунавље“ доо и обишла водоизвориште Пожаревац-инфраструктурни пројекат “Реконструкција система водоснабдевања у Пожаревцу“.

 
Одржана седница Окружног координационог тела за примену Плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Округа

17. 09. 2009 године

Разматрајући Предлог Плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Подунавског округа, Окружно координационо тело за примену плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Подунавског округа на седници од 17. септембра 2009.године, донео је следеће

Детаљније...
 
Састанак са представницима Републичке управе јавних прихода у Великој Плани
27. март 2009. године
Дана 27. марта 2009. године начелник Округа је присуствовао  састанку у Великој Плани са представницима Републиче управе јавних прихода-организациона јединица Велика Плана а у вези примене Уредбе о условима и начину коришћења средстава за регресирање репроматеријала за ратарску и повртарску производњу у 2009. години.

 
Састанак о сарадњи са општинским органима за прекршаје
25. март 2009. године
Полазећи од  закључака Савета Подунавског управног округа са седиштем у Смедереву од 3. октобра 2009. године као и иницијативе Министарства рада и социјалне политике Реублике Србије, у седишту Округа дана 25. марта 2009. године одржан је састанак о сарадњи окружних подручних јединица у Подунавском управном округу са општинским органима за прекршаје са територије  локалних самоуправа Подунавског управног округа.
Састанку су  су присуствовали председник Већа за прекршаје Смедерево, старешине  органа  за прекршаје  Смедерево, Смедеревска Паланка и Велика Плана као и начелници Одељења и шефови Одсека окружних подручних јединица у Подунавском управном округу.

Састанку је била присутна  и Бојана Јовановић председник другостепеног органа у Министарству рада и социјалне политике Републике Србије

На састанку донети су следећи:
Детаљније...
 
Конференција за штампу начелника Подунавског Округа
24. март 2009.
Начелник Подунавског управног округа Моми Радојковић  је дана 24. марта 2009. године  одржао  Конференција за медије где је јавност упозната са закључцима који је Савет Округа донео на својој седници од 20 марта 2009 године.
Истовремено је медије упознао са осталим активностима Подунавског управног округа које је Округ имао у марту 2009 године.

 
Састанак о стању одбране од поплава
11. март 2009. године
Дана 11 марта 2009 године у седишту Подунавског управног округа у Смедереву одржан је састанак  о стању одбране од поплава на подручју локалних самоуправа  Подунавског управног округа.
Састанку поред начелника Подунавског управног округа Момира Радојковића присуствују Милан Попадић, начелник Управе за ванредне ситуације Републике Србије Предраг Умичевић, градоначелник града Смедерева, Дејан Шулкић, председник општине Велика Плана, Ненад Милојичић, председник општине Смедеревска Паланка, Горан Стојановић водопривредни инспектор у Подунавском управном округу, Драган Мудрић, начелник Одељења за ванредне ситуације Поунавског округа, Звонко Милојевић, директор Друштвеног водопривредног предузећа „СМЕДЕРЕВО“ Слободан Лазаревић, представник ВПЦ „САВА-ДУНАВ“ шеф РЈ Смедерево, Зоран Станковић технички директор „ВОДОПРИВРЕДА“ АД  Смедеревска Паланка и Љубан Митрески, шеф Oдсека општих послова у Стручној служби Подунавског управног округа Смедерево.
На састанку су донети следећи

З а к љ у ч ц и

1. Усваја се Информација о стању одбране од поплава на подручју локалних самоуправа  Подунавског управног округа.
2. Потребно је да све локалне самоуоправе Подунавског управног округа, уколико до сада нису то учиниле, изврше ажурирање општинских односно градских планова одбране од поплава како би локалне самоуправе спремно дочекале потенцијалну опасност од поплава на речним токовима у Округу у наредном периоду.
На крају састанка Милан Попадић начелник Управе за ванредне ситуације Републике Србије начелнику Подунавског управног округа, Момиру Радојковићу уручио решење о његовом постављењу за командата Окружног штаба цивилне заштите Подунавског округа.
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 55 - 60 of 97
Created and powered by KONEKT d.o.o