Остале активности округа
Одржана прва радна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
04. јануар 2012. године

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 28. децембра 2011. године одржана је прва радна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа.
На седници  је усвојен План рада Окружног штаба за за 2012. годину и разматрано више тачака предвиђених Планом рада Окружног штаба за 2011. годину.
Детаљније...
 
Присуство отварању нове бензинске пумпе „ЛУКОИЛ“ у Михаловцу

 23.10. 2009

Начелник Подунавског упраавног округа, Момир Радојковић је 23. октобра 2009. године присуствовао отварању нове бензинске пумпе Михаиловац 2 на аутопуту Београд-Ниш. Бензинску пумпу отворио генерални директор Компаније „ЛУКОИЛ БЕОПЕТРОЛ“,  Александар Панфилов.

 
Посета Регионалној развојној агенцији „БРАНИЧЕВО – ПОДУНАВЉЕ“

23. 10. 2009

Начелник Подунавског упраавног округа Момир Радојковић је 23. октобра 2009. године у Пожаревцу присуствовао посети делегације амбасадора Шпаније и Белгије на челу са Шефом Делегације Европске комисије у Републици Србији.
Посету је организовала Амбасаде Шпаније.
Делегација је посетила Регионалну развојну агенцију „Браничево-Подунавље“ доо и обишла водоизвориште Пожаревац-инфраструктурни пројекат “Реконструкција система водоснабдевања у Пожаревцу“.

 
Одржана седница Окружног координационог тела за примену Плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Округа

17. 09. 2009 године

Разматрајући Предлог Плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Подунавског округа, Окружно координационо тело за примену плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Подунавског округа на седници од 17. септембра 2009.године, донео је следеће

Детаљније...
 
Састанак са представницима Републичке управе јавних прихода у Великој Плани
27. март 2009. године
Дана 27. марта 2009. године начелник Округа је присуствовао  састанку у Великој Плани са представницима Републиче управе јавних прихода-организациона јединица Велика Плана а у вези примене Уредбе о условима и начину коришћења средстава за регресирање репроматеријала за ратарску и повртарску производњу у 2009. години.

 
Састанак о сарадњи са општинским органима за прекршаје
25. март 2009. године
Полазећи од  закључака Савета Подунавског управног округа са седиштем у Смедереву од 3. октобра 2009. године као и иницијативе Министарства рада и социјалне политике Реублике Србије, у седишту Округа дана 25. марта 2009. године одржан је састанак о сарадњи окружних подручних јединица у Подунавском управном округу са општинским органима за прекршаје са територије  локалних самоуправа Подунавског управног округа.
Састанку су  су присуствовали председник Већа за прекршаје Смедерево, старешине  органа  за прекршаје  Смедерево, Смедеревска Паланка и Велика Плана као и начелници Одељења и шефови Одсека окружних подручних јединица у Подунавском управном округу.

Састанку је била присутна  и Бојана Јовановић председник другостепеног органа у Министарству рада и социјалне политике Републике Србије

На састанку донети су следећи:
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 55 - 60 of 99
Created and powered by KONEKT d.o.o