Остале активности округа
Започео поступак израде Плана интегритета у Подунавском управном округу
26.април 2012. године
Доношењем Одлуке о изради и спровођењу Плана интегритета и именовањем чланова радне групе,  Подунавски управни округ Смедерево је почео са израдом свог Плана интегритета.
Рок за израду Плана интегритета је 31.12.2012. године.
Детаљније...
 
Одржана седница Окружног штаба за ванредне ситуације
6. фебруар 2012. године

Окружни штаб за ванредне ситуације Подунавског управног округа на седници од 06. фебруара 2012. године, а поводом доношења Одлуке о проглашењу ванредене ситуације на територији Републике Србије због наступања ванредног догађаја - велике количине снега који је пао и ниске температуре таквог обима и интензитета што за последицу има опасност по становништво донео је следеће
Детаљније...
 
Одржана прва радна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
04. јануар 2012. године

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 28. децембра 2011. године одржана је прва радна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа.
На седници  је усвојен План рада Окружног штаба за за 2012. годину и разматрано више тачака предвиђених Планом рада Окружног штаба за 2011. годину.
Детаљније...
 
Присуство отварању нове бензинске пумпе „ЛУКОИЛ“ у Михаловцу

 23.10. 2009

Начелник Подунавског упраавног округа, Момир Радојковић је 23. октобра 2009. године присуствовао отварању нове бензинске пумпе Михаиловац 2 на аутопуту Београд-Ниш. Бензинску пумпу отворио генерални директор Компаније „ЛУКОИЛ БЕОПЕТРОЛ“,  Александар Панфилов.

 
Посета Регионалној развојној агенцији „БРАНИЧЕВО – ПОДУНАВЉЕ“

23. 10. 2009

Начелник Подунавског упраавног округа Момир Радојковић је 23. октобра 2009. године у Пожаревцу присуствовао посети делегације амбасадора Шпаније и Белгије на челу са Шефом Делегације Европске комисије у Републици Србији.
Посету је организовала Амбасаде Шпаније.
Делегација је посетила Регионалну развојну агенцију „Браничево-Подунавље“ доо и обишла водоизвориште Пожаревац-инфраструктурни пројекат “Реконструкција система водоснабдевања у Пожаревцу“.

 
Одржана седница Окружног координационог тела за примену Плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Округа

17. 09. 2009 године

Разматрајући Предлог Плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Подунавског округа, Окружно координационо тело за примену плана мера и активности пре и у току пандемије грипа на територији Подунавског округа на седници од 17. септембра 2009.године, донео је следеће

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 55 - 60 of 101
Created and powered by KONEKT d.o.o