Најаве
Седница Савета Подунавског управног округа

14. 10. 2009 године

Заказана је 21. седница Савета Подунавског управног округа која ће се одржати дана 21. октобра 2009. године у Великој Плани.

Детаљније...
 
Састанак у организацији Министарства за заштиту животне средине и просторно планирање
26. новембар 2008. године
Начелник Подунавског управног округа, Зоран Милосављевић ће дана 4. децембра 2008 године у Пожарецу присуствовати састанку у организацији Министарства животне средине и просторног планирања, а у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина и Немачком организацијом за техничку сардњу (GTZ).
Састанак је организован за локалне самоуправе  Подунавског, Браничевског и Јужнобанатског упрвног округа.
Детаљније...
 
Савремена управа за европску Србију - реформа државне управе 2009 - 2012. године
26. новембар 2008. године
Дана 1. и 2. децембра 2008. године начелник Подунавског управног округа, Зоран Милосављевић, присуствоваће дводневној конференцији „Савремена управа за европску Србију – реформа државне управе 2009 -2012“, коју Министарство за државну управу и локалну самоуправу Републике Србије организује у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој, уз донаторску подршку Шведске агенције за међународну развојну сарадњу (Sida) и Одељења за међународни развој Владе Велике Британије (DfID).
Детаљније...
 
Потписивање уговора о оснивању Регионалне развојне агенције
13. новембар 2008. године
Начелник Подунавског управног округа, Зоран Милосављевић присуствоваће свечаном потписивању Уговора о оснивању Регионалне развојне агенције „Браничево-Подунавље“ у петак, 14. новембра 2008. године у Пожаревцу у ресторану „Љубичин конак“, у Љубичеву, са почетком у 11 часова.
Церемонију свечаног потписивања Уговора организује Програм подршке општинама северно-источне Србије, који финансира Европска унија.
 
Гост Подунавског округа Гувернер Народне банке Србије, Радован Јелашић
13. новембар 2008. године
17. новембра 2008. године са почетком у 09,00 часова у Великој сали Скупштине града Смедерева Радован Јелашић, гувернер Народне банке Србије као гост Подунавког управног округа одржаће предавање на тему „АКТУЕЛНА ФИНАНСИЈСКА И МОНЕТАРНА КРЕТАЊА“.
Предавању ће присуствовати председници локалних самоуправа са територије Подунавског округа, представници државних институција као и представници привредних субјеката који обављају делатност на територији града Смедерева и општина Смедеревска Паланка и Велика Плана.
Предавање ће се одржати у Великој сали Скупштине града Смедерева, Ул. Омладинска број 1 са почетком у 9,00 часова.
После предавања гувернера Јелашића, експерти Народне банке Србије одржаће презентацију италијанске кредитне линије за привреднике локалних самоуправа са територије Округа.
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Резултати 16 - 20 of 23
Created and powered by KONEKT d.o.o