Најаве
Трећа редовна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
27. април 2015. године
У седишту Округа, дана 30. априла 2015. године са почетком у 11,00 часова одржаће се  трећа редовна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа. Окружни штаб разматраће више питања предвиђених Планом рада Штаба за 2015. годину.
Седницом ће председавати Радослав Цокић, командант Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округa
 
Заказана 47. седница Савета Подунавског управног округа
10. 12. 2014 године

У Смедереву у седишту Подунавског управног округа дана 18. децембра  2014. године са почетком у 12. часова одржаће се 47. седница Савета Подунавског управног округа.
Савет Округа разматраће Информацију о стању безбедности и криминалитета а територији локалних самоуправа у 2014. години. На дневном реду седнице налази се и Предлог плана рада савета Подунавског управног округа за 2015. годину.
 
7. редовна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
18.децембар 2013. године
7. редовна седница Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа одржаће се 26. децембра 2013. године са почетком у 13. часова у седишту Подунавског управног округа.
Окружни штаб разматраће више тема предвиђених Планом рада Штаба за 2013. годину.
 
Обележавање светског дана борбе против сиде
21. новембар 2012. године

Поводом организовања  Националне кампање и обележавања 1. децембра, Светског дана против сиде поред традиционалних активности које се сваке године реализују, ове године је планирана додатна активност под називом „Караван тестирања-не можеш да знаш док се не тестираш“.
„Караван тестирања“ обухвата организацију добровољног, поверљивог и анонимног саветовања и тестирања (ДПСТ) на инфекцију узроковану вирусом ХИВ-а свих заинтересованих лица ван здравствених установа у такозваним мобилним медицинским јединицама од стране едукованих здравствених радника и то у оним градовима који немају ДПСТ.
Детаљније...
 
Презентација „Како увести еУправу у локалне самоуправе“
21. новембар 2012. године
Удружење „Едукациони центар“ уз подршку Миниатарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација, Фонда за отворено друштво, USAID-a и Националног демократског института за међународне односе (НДИ) покренуло је иницијативу за промовисање еУправе у служби грађана са циљем да упозна одборнике, представнике локалних самоуправа, јавних предузећа, медија, цивилног и пословног сектора о значају и најбољим начинима за увођење еУправе.
Презентација за представнике локалних самоуправа са територије Подунавског управног округа одржаће се у понедељак 26. новембра 2012. године у Великој сали Скупштине града Смедерева, Улица Омладинска број 1. са почетком у 9,30 часова.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 5 of 23
Created and powered by KONEKT d.o.o