Najave
Treća redovna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Podunavskog upravnog okruga
27. april 2015. godine
U sedištu Okruga, dana 30. aprila 2015. godine sa početkom u 11,00 časova održaće se  treća redovna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Podunavskog upravnog okruga. Okružni štab razmatraće više pitanja predviđenih Planom rada Štaba za 2015. godinu.
Sednicom će predsedavati Radoslav Cokić, komandant Okružnog štaba za vanredne situacije Podunavskog upravnog okruga.
 
Zakazana 47. sednica Saveta Podunavskog upravnog okruga
10. 12. 2014 godine

U Smederevu u sedištu Podunavskog upravnog okruga dana 18. decembra  2014. godine sa početkom u 12. časova održaće se 47. sednica Saveta Podunavskog upravnog okruga.
Savet Okruga razmatraće Informaciju o stanju bezbednosti i kriminaliteta a teritoriji lokalnih samouprava u 2014. godini. Na dnevnom redu sednice nalazi se i Predlog plana rada saveta Podunavskog upravnog okruga za 2015. godinu.
 
7. redovna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Podunavskog upravnog okruga
18.decembar 2013. godine
7. redovna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Podunavskog upravnog okruga održaće se 26. decembra 2013. godine sa početkom u 13. časova u sedištu Podunavskog upravnog okruga.
Okružni štab razmatraće više tema predviđenih Planom rada Štaba za 2013. godinu.
 
Obeležavanje svetskog dana borbe protiv side
21. novembar 2012. godine

Povodom organizovanja  Nacionalne kampanje i obeležavanja 1. decembra, Svetskog dana protiv side pored tradicionalnih aktivnosti koje se svake godine realizuju, ove godine je planirana dodatna aktivnost pod nazivom „Karavan testiranja-ne možeš da znaš dok se ne testiraš“.
„Karavan testiranja“ obuhvata organizaciju dobrovoljnog, poverljivog i anonimnog savetovanja i testiranja (DPST) na infekciju uzrokovanu virusom HIV-a svih zainteresovanih lica van zdravstvenih ustanova u takozvanim mobilnim medicinskim jedinicama od strane edukovanih zdravstvenih radnika i to u onim gradovima koji nemaju DPST.
Detaljnije...
 
Prezentacija „Kako uvesti eUpravu u lokalne samouprave“
21. novembar 2012. godine
Udruženje „Edukacioni centar“ uz podršku Miniatarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Fonda za otvoreno društvo, USAID-a i Nacionalnog demokratskog instituta za međunarodne odnose (NDI) pokrenulo je inicijativu za promovisanje eUprave u službi građana sa ciljem da upozna odbornike, predstavnike lokalnih samouprava, javnih preduzeća, medija, civilnog i poslovnog sektora o značaju i najboljim načinima za uvođenje eUprave.
Prezentacija za predstavnike lokalnih samouprava sa teritorije Podunavskog upravnog okruga održaće se u ponedeljak 26. novembra 2012. godine u Velikoj sali Skupštine grada Smedereva, Ulica Omladinska broj 1. sa početkom u 9,30 časova.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 5 of 23
Created and powered by KONEKT d.o.o