Саопштења
Потписан протокол о сарадњи око отварања Виле „Златни брег“ за организоване посете
24. децембар 2014. године
Градоначелница Смедерева, др Јасна Аврамовић и директор Управе за заједничке послове републичких органа Републике Србије, Зоран Трнинић, данас су у вили "Златни брег" на Плавинцу потписали Протокол о сарадњи у вези са отварањем овог комплекса за организоване посете.
Свечаности потписивања протокола присуствовали су: Новак Недић, генерални секретар у Влади Србије, Јован Воркапић, директор Дирекције за имовину, Вук Перовић, директор Агенције за управљање лукама, начелник Подунавског управног округа Радослав Цокић, председник Скупштине града Смедерева Бранче Стојановић, заменик градоначелника Бојан Теофиловић, члан Градског већа за културу и информисање Весна Стефановић и директори смедеревских установа у култури.
Детаљније...
 
Радослав Цокић именован за команданта Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа
3. децембар 2014. године
Републички штаб за ванредне за ванредне ситуације којим је председавао др Небојша Стефановић, командант Републиког штаба, на седници од 24. октобра 2014. године донео је Закључак број 62/14 којим се за команданта Окружног штаба за ванредне ситуације Подунавског управног округа именује Радослав Цокић, начелник Подунавског управног округа.
Сходно Закључку, Радослав Цокић је ову фукцију почео да обавља даном именовања.
Закључак је Подунавском управном округу достављен 3. децембра 2014. године.
 
Радослав Цокић поново постављен за начелника Подунавског управног округа
17. новембар 2014 године

Решењем Владе Републике Србије 24 Број: 119-14360/2014 од 14 . новембра 2014. године,
Радослав Цокић, дипломирани инжењер шумарства из Ратара, општина Смедеревска Паланка, поново је постављен за начелника Подунавског управног округа.  
Постављење је извршено сагласно члану 3. и 5. Закона о изменама и допунама закона о државној управи.
 
Радослав Цокић нови начелник Подунавског управног округа
17. фебруар 2014
Решењем Владе Републике Србије 24 број 119-386/2014 од 17. јануара 2014. године Радослав Цокић, дипломирани инжењер шумарства постављен за начелника Подунавског управног округа  који је ступио на дужност 14 фебруара 2014. Године. Радослав Цокић је на ову функцију заменио Момира Радојковића, коме је престао рад на положају начелника Округа.
Примопредаја дужности извршена је 14. фебруара 2014. године.
 
Ђорђе Степановић у посети Подунавском управном округу
01. новембaр 2012. године

Дана 01. новембра 2012. године Ђорђе Степановић, виши саветник у Министарству правде и државне управе задужен за координацију послова управних округа извршио је  редован обилазак Подунавског управног округа у циљу упознавања са радом Стручне службе Подунавског управног округа  и Савета Подунавског управног округа, а сагласно члану 41. став 3. Закона о државној управи којим је утврђена обавеза Министарства да надзире сврсисходност рада Стручне службе Округа.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 Следећа > Крај >>

Резултати 6 - 10 of 15
Created and powered by KONEKT d.o.o