Активности округа
Постављен начелник Подунавског управног округа

16. новембар 2018. године

Решењем Владе Републике Србије  24 број 10716/2018 од 08. новембра 2018. године за начелника Подунавског управног округа са седиштем у Смедереву постављен је Небојша Павловић, дипломирани правник из Смедеревске Паланке.

Подунавски управни округ није имао начелника од 15. јула 2016.  године, када је тадашњи начелник округа Радослав Цокић разрешен те функције на лични захтев, због избора за Народног посланика Народне скупштине Републике Србије.

 
Разрешен начелник Подунавског управног округа
20 јул 2016. године
-Решењем Владе Републике Србије 24 број 119-6484/2016 од 15. јула 2016. године Радослав Цокић, начелник Подунавског управног округа разрешен је са функције начелника Округа, на лични захтев због избора за Народног посланика Народне скупштине Републике Србије са 15. јулом 2016. gодине.
Очекује се да Влада Републике Србије у најскорије време постави новог начелника Подунавског управног округа.
 
Саопштење за јавност

1.јул 2016. године
Због избора за Народног посланика Народне скупштине Републике Србије, поднео сам оставку Влади Републике Србије на место начелника Подунавског управног округа, која ме је на ту функцију поставила.
У свом раду настојао сам да до изражаја дођу позитивне вредности Републике Србије  и европске вредности.
Захваљујем се Влади Републике Србије и ресорним министарствима на изузетној сарадњи.
Захваљујем се грађанима и институцијама Подунавског округа на сарадњи и подршци који су ми пружали у обављању повереног посла.
Захваљујем се локалним самоуправама Подунавског управног округа, граду Смедереву и општинама Смедеревска Паланка и Велика Плана на сарадњи  коју смо остваривали током вршења функције начелника Округа.
Послове начелника Подунавског управног округа обављаћу док Влада Републике Србије не постави начелника Подунавског управног округа.

НАЧЕЛНИК ОКРУГА
Радослав Цокић

 
Обилазак водотокова на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа
15.  јануар 2016. године

Радослав Цокић, начелник Подунавског управног округа и командант Окружног штаба за ванредне ситуације Округа у пратњи Ненада Јоцића, начелника Одељења за ванредне ситуације у Смедереву, данас је обишао водотоке  на територији локалних самоуправа који потенцијално носе опасност од стварања бујичних вода и плављења стамбених објеката и пољопривредног земљишта у насељеним местима локалних самоуправа.  
Обзиром на прогнозу Републичког хидрометереолошког завода да ће наредних дана бити обилних падавина, Радослав Цокић се на лицу места уверио о стању у насељеним местима који могу бити угрожени поплавним водама, као и о предузетим мерама од стране локаланих самоуправа и мерама које треба предузети.
 
<< Почетак < Претходна 1 2 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 8 of 15
Created and powered by KONEKT d.o.o