Ђорђе Степановић у посети Подунавском управном округу
01. новембaр 2012. године

Дана 01. новембра 2012. године Ђорђе Степановић, виши саветник у Министарству правде и државне управе задужен за координацију послова управних округа извршио је  редован обилазак Подунавског управног округа у циљу упознавања са радом Стручне службе Подунавског управног округа  и Савета Подунавског управног округа, а сагласно члану 41. став 3. Закона о државној управи којим је утврђена обавеза Министарства да надзире сврсисходност рада Стручне службе Округа. Приликом обиласка непосредно је сагледано стање у Подунавском управном округу у погледу извршавања послова које се односе на рад Стручне службе, обављен разговор са са начелником Округа и извршен увид у важеће  акте које регулишу рад Службе.
Током посете Ђорђе Степановић је информисан и о предузетим мерама и текућим проблемима који се односе на обезбеђивање услова за рад окружних подручних јединица у Смедереву, Великој Плани и Смедеревској Паланци.
Након посете представника Министарства правде и државне управе Округу, очекује се да буде достављен извештај о  извршеном прегледу.
 
< Претходно   Следеће >
Created and powered by KONEKT d.o.o