Потписан протокол о сарадњи око отварања Виле „Златни брег“ за организоване посете
24. децембар 2014. године
Градоначелница Смедерева, др Јасна Аврамовић и директор Управе за заједничке послове републичких органа Републике Србије, Зоран Трнинић, данас су у вили "Златни брег" на Плавинцу потписали Протокол о сарадњи у вези са отварањем овог комплекса за организоване посете.
Свечаности потписивања протокола присуствовали су: Новак Недић, генерални секретар у Влади Србије, Јован Воркапић, директор Дирекције за имовину, Вук Перовић, директор Агенције за управљање лукама, начелник Подунавског управног округа Радослав Цокић, председник Скупштине града Смедерева Бранче Стојановић, заменик градоначелника Бојан Теофиловић, члан Градског већа за културу и информисање Весна Стефановић и директори смедеревских установа у култури.
Одговорност за комплетну организацију, безбедност и спровођење посета сносиће Град Смедерево, док ће групне посете комплексу моћи да се организују два пута недељно у следећим терминима: једног радног дана у току недеље; једног од дана викенда у недељи; током одржавања великих манифестација у граду, а ови послови биће у надлежности Музеја у Смедереву.
Радно време за групне посете је од 10 до 16 часова, док је трајање обиласка утврђено на 30 минута по групи, са највише 25 посетилаца и укупно шест група дневно. Потписници Протокола усагласиће заједнички Правилник о кућном реду који ће се поштовати приликом организације посета.
 
< Претходно   Следеће >
Created and powered by KONEKT d.o.o