Dana 26. oktobra 2020. godine dr Jasna Avramović, načelnica Podunavskog upravnog okruga, održala je sastanak sa Vojislavom Jovanović savetnikom generalnog direktora METECH-a sa sedištem u Smederevu

Dana 26. oktobra 2020. godine dr Jasna Avramović, načelnica Podunavskog upravnog okruga, održala je sastanak sa Vojislavom Jovanović savetnikom generalnog direktora METECH-a sa sedištem u Smederevu.

Tema sastanka bio je rast i proširenje ove svetski poznate kompanije, koja posluje u našem gradu. Nova hala od 4000m2  je završena tako da sad METECH ima ukupno 20.000 metara kvadratnih proizvodnog prostora.

U fabrici je trenutno 420 zaposlenih, planira se sa otvaranjem još 50 radnih mesta u 2021. godini.

METECH je fabrika poznata sa najmodernijom tehnologijom obrade limova na kome radi pet robota i jedan laserski robot.

Savetnik Vojislav Jovanović je u ime Metecha izrazio zahvalnost Ministarstvu privrede, i RAS -republičkoj agenciji, lokalnoj samoupravi, načelnici Podunavskog okruga i  predsedniky Republike Aleksandru Vučiću na svesrdnoj podršci. Ovu fabriku je predsednik Aleksandar Vučić, dva puta obišao.

Načelnica je sa savetnikom  razgovarala o  epidemiološkoj  situaciji  i merama  zaštite koju je propisao Štab za vanredne situacije. U METECH-y  nema obolelih od korone . Mere zaštite se primenjuju od distance, maski i dezinfekcije.

 

Podelite!