Dr Jasna Avramović, načelnica Podunavskog upravnog okruga, održala je sastanak sa predstavnicima ,,PKC grupe”

Dana 14. oktobra 2020. godine dr Jasna Avramović, načelnica Podunavskog upravnog okruga, održala je sastanak sa predstavnicima ,,PKC grupe”.

Tema sastastanka bila je realizacija prethodno postavljenih ciljeva i proširenja proizvodnih kapaciteta. Načelnica dr Jasna Avramović je istakla dobru višegodišnju saradnju sa kompanijom za proizvodnju kablovskih sistema koja s uspehom posluje u Slobodnoj zoni Smederevo od 2014. godine, a od 2017. godine je deo  „Moterson Sumi” grupe (,,Motherson Sumi Systems Ltd”), vodećeg indijskog proizvođača delova za auto-industriju. Zahvaljujući vizionarskim pogledima  i potezima   rukovodstva  grada posao započet  2014. godine, uz ogromnu  podršku Vlade  Republike Srbije i tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića, primer je dobre ekonomske računice i ulaganja u budućnost građana Smedereva.

Fabrika ,,PKC“ povećala je proizvodnju izgradnjom novog proizvodnog pogona površine 13 hiljada kvadrata. Investicijom vrednom pedeset miliona evra, stvaraju se nove poslovne mogućnosti i otvaraju se nova radna mesta za 300 kandidata.

Pozivaju se svi motivisani i ambiciozni ljudi svih nivoa obrazovanja i svih obrazovnih profila da se pridruže „PKC grupi”. Radne biografije treba poslati na imejl adresu posao.srbija@pkcgroup.com  ili dostaviti na portirnicu kompanije, na adresi Šalinačka bb Smederevo.

Podelite!