Dr Jasnu Avramović, načelnicu Podunavskog upravnog okruga, danas je posetila Vesna Neborišević Nešić, generalni direktor Šving Štetera Srbije (SCHWING STETTER SERBIA)

Razgovorano je o unapređenju proizvodnje i otvaranju novog proizvodnog pogona u Smederevu. Zvanično su počeli sa  radom 1.septembra 2020.godine.

Šving Šteter d.o.o. Smederevo je deo koncerna Šving Šteter Nemačka koji je lider u proizvodnji građevinske opreme. Šving Šteter d.o.o. Smederevo se bavi proizvodnjom komponenti mašina i kompletnih postrojenja za građevinarstvo u proizvodnom pogonu u Smederevu. Celokupna proizvodnja namenjena je prodaji članicama grupe. Izgrađen je  proizvodni  pogon u industrijskom parku u Smederevu ovog leta, pri čemu se celokupna proizvodnja seli u Smederevo. U fabrici radi 286 ljudi.

Načelnica je sa direktorkom razgovarala o  epidemiološkoj  situaciji  i merama  zaštite koju je propisao Štab za vanredne situacije. U Šteteru  nema obolelih od korone . Od mera zaštite se primenjuju sve propisane mere: držanje distance, nošenje maski i redovna dezinfekcija.

Podelite!