Održan sastanak načelnice Podunavskog upravnog okruga sa načelnicima odeljenja i šefovima odseka okružnih područnih jedinica resornih ministarstava sa sedištem u Smederevu

10.  septembar 2020. godine

Dana 10. septembra 2020. godine u Smederevu, u sedištu Podunavskog upravnog okruga održan je redovan mesečni sastanak dr Jasne Avramović, načelnice Podunavskog upravnog okruga, sa načelnicima odeljenja i šefovima odseka okružnih područnih jedinica resornih ministarstava sa sedištem u Smederevu, kao i sa inspektorima koji nisu organizaciono povezani u okviru unutrašnje organizacije okružnih područnih jedinica u Okrugu.

Prisutni su upoznali načelnicu sa izveštajima o radu okružnih područnih jedinica u Podunavskom upravnom okrugu za avgust 2020. godine i planovima rada za septembar 2020. godine.

U okviru izveštaja o radu posebno je bilo reči o trenutnoj epidemiološkoj situaciji izazvanoj zaraznom bolešću Kovid 19 na teritoriji lokalnih samouprava Podunavskog upravnog okruga. Konstatovano da je epidemiološka situacija stabilna, a diskutovalo se posebno o merama koje inspekcijski ogani preduzimaju u cilju suzbijanja navedene zarazne bolesti kroz vršenje upravnog nadzora.

Dr Jasna Avramović, načelnica Podunavskog upravnog okruga, dala je punu podršku zaposlenima u okružnim područnim jedinicama u izvršavanju poslova iz svoje nadležnosti i poručila da je spremna na saradnju i pomoć nadležnima koji sprovode nadzor, a sve u cilju da se rad inspekcijskih organa podigne na viši nivo.

Podelite!